Workshops en cursussen 

image workshops

Innerlijk kind workshop

Het innerlijk kind staat voor alle stukken in jezelf die zoeken naar bevestiging, liefde, aandacht en veiligheid. Wanneer we in onze jeugd dit te weinig hebben ontvangen, blijven we in ons volwassene leven hiernaar zoeken. We zoeken het bij onze baas, in onze relatie, vriendschappen, in prestaties. We maken ruzie, vertonen please gedrag, gaan over onze grenzen. Allemaal pogingen om het kind in onszelf alsnog te geven wat het zo heeft gemist. Alleen herhalen we daarmee vaak onze geschiedenis en komen we precies in dezelfde pijn als vroeger.

 

De workshop helpt je om de band met jezelf te verdiepen. In het bijzonder is het goed voor mensen die kampen met (verlatings)angst, controledrang, onveiligheid, paniekaanvallen en somberheid.

 

Bij twijfel of vragen mag je mij altijd een berichtje sturen voor overleg.

 

 

 

What we don’t repair,
we repeat

Voor wie

is het?

De workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is en de band met zichzelf wil verdiepen. In het bijzonder is het goed voor mensen die kampen met (verlatings)angst, controledrang, onveiligheid, paniekaanvallen en somberheid.

 

Bij twijfel of vragen mag je mij altijd een berichtje sturen voor overleg.

 

Komende data en locaties:
12 november – Amsterdam 

image hoe kan ik helpen
image hoe kan ik helpen

Heal Yourself
Course 

Voor meer helderheid, inzicht en bekrachtiging van je zelfhelende vermogen. 

 

We combineren ademtechnieken, innerlijk kind werk en lichaamsgericht werken met verschillende thema’s uit de ontwikkelingspsychologie.

 

 

Data:
4 zondagen

15 oktober, 29 oktober (ENG)

5 november en 26 november (NL)

Stuur een mailtje voor meer informatie

 

Wat vinden anderen

Neem contact met mij op