Workshops en cursussen 

image workshops

Innerlijk kind workshop

Het innerlijk kind staat voor alle stukken in jezelf die zoeken naar bevestiging, liefde, aandacht en veiligheid. Wanneer we in onze jeugd dit te weinig hebben ontvangen, blijven we in ons volwassene leven hiernaar zoeken. We zoeken het bij onze baas, in onze relatie, vriendschappen, in prestaties. We maken ruzie, vertonen please gedrag, gaan over onze grenzen. Allemaal pogingen om het kind in onszelf alsnog te geven wat het zo heeft gemist. Alleen herhalen we daarmee vaak onze geschiedenis en komen we precies in dezelfde pijn als vroeger.

 

De workshop helpt je om de band met jezelf te verdiepen. In het bijzonder is het goed voor mensen die kampen met (verlatings)angst, controledrang, onveiligheid, paniekaanvallen en somberheid.

 

Bij twijfel of vragen mag je mij altijd een berichtje sturen voor overleg.

 

Komende data:

25 februari – Amsterdam

Kosten:  75 EURO

 

What we don’t repair,
we repeat

Voor wie

is het?

De workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is en de band met zichzelf wil verdiepen. In het bijzonder is het goed voor mensen die kampen met (verlatings)angst, controledrang, onveiligheid, paniekaanvallen en somberheid.

 

Bij twijfel of vragen mag je mij altijd een berichtje sturen voor overleg.

 

Komende data en locaties:
12 november – Amsterdam 

image hoe kan ik helpen
image hoe kan ik helpen

Therapeutic breathwork 

Tijdens de workshop reizen we via de adem langs verschillende delen in onszelf. Een reis door al je kleuren. We bieden meer context dan tijdens een losse ademcirkel. Als je benieuwd bent naar meer inzicht, ontspanning en levendigheid, dan is deze workshop voor jou.

 

De workshop is een introductie op Therapeutisch Ademwerk; een 6-weekse cursus waarin je meer inzicht krijgt in je eigen fundament. We combineren ademtechnieken en lichaamsgericht werken met verschillende thema’s uit de ontwikkelingspsychologie.

Elke week duiken we in een ander thema van ons bestaan.

 

Data:
Workshop: 9 feb & 11 feb in Amsterdam
Cursus: Dinsdagavonden van 18.30 tot 21.15 in Amsterdam

28/02, 07/03, 14/03, 21/03, 28/03, 04/04

De cursus is ook goed geschikt trainers, coaches en therapeuten voor verdieping in het werk.

 

Kosten:
Workshop: 38EUR

Cursus: 325EUR

Wat vinden anderen

Neem contact met mij op